Melyik jelenleg a legjobb virusírtó?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 14:39
11/12 anonim válasza:
#9 az a legszarabb most jelenleg
12/12 anonim válasza:
Én az AVG-t javaslom. 3 éve van a gépemen és semmi baja, ráadásul az ingyenes verziója rengeteg mindent véd. Néha kicsit talán sokmindent, de ha te megmondod neki, hogy az a fájl nem ártalmas, mert biztos vagy benne, nem fogja piszkálni. Ha nagyon kritikusnak érzi, pl egy játéknál, akkor a megfelelő opciót arra a kis időre kikapcsolod és kész.
Avastra reagálnék. Nagyon nem ajánlom. Nekem eddig minden gépemen lassít, nagyon sok vírust beenged. Azt se vette észre, hogy egy program indítója trójais... Szóval, AVG 4EVER nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!