Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy vegyem le az írásvédettsé...

Hogy vegyem le az írásvédettséget?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a Windows mappáról le szeretném venni az írásvédettséget (rendszergazda vagyok, de nem engedi) az a hibaüzenet jön, hogy : Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor (fájl neve) hozzáférés megtagadva.

2015. jún. 28. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ezt lefuttattni, hátha engedi.Ha nem, marad az újratelepítés.

[link]

2015. júl. 3. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Annyira emlegeti a zsaroló vírust valaki, hogy már az ellenkező hatást éri el nálam. Nem hiszem el, hogy az lenne. A felhasználó semmiféle ilyen dolgot nem emlegetett, nem kértek még tőle pénzt sem, de azért telepítse újra a gépet. Egyszerűen csak szeretne törölni egy mappát, amit nem tud.

TeamViewer távvezérléssel megnézném miről van ott szó valójában.

2015. júl. 3. 21:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem kért semmi pénzt, utolsónak: Rendben, valami elérhetőséged van esetleg?
2015. júl. 4. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Van elérhetőségem, a privát üzenet link a válaszaim alatt.
2015. júl. 4. 01:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Üzenem a 70%-os válaszadónak, úgy néz ki, a probléma megoldva. Még csak újra sem kellett telepíteni a gépet.
2015. júl. 4. 02:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szépen köszönöm még egyszer :)
2015. júl. 4. 13:04
 17/17 anonim válasza:
Kedves kérdezö itt a megoldás nekem is ez volt a probléma és én azt csináltam hogy töröltem a mappát úgy hogy kell egy 16gb os pendrive amin elmegy a linus és ott törlöd mert akor nem lesz irás védett ! a mappa én is óda szoktam telepiteni a tesomnak a programokat amit nem tud kitörölni 7.ossztályos tan anyag !
2016. márc. 20. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!