A Google megakadályozta a fiókomba való belépést, igaz lehet ez?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy mostanában egyre több ilyen üzenetet kapok a google-tól, hogy megakadályozták a fiókomba való belépést. Több email címem is van, de csak az egyiket használom, amelyeket összekapcsoltam a többivel, de már majdnem mindegyik email címemre írták, hogy megakadályozták a belépést. De most azt is írták, hogy biztosan tudják a jelszavamat, úgyhogy változtassam meg. Szerintetek?2015. jún. 18. 11:44
1/4 Tengor 

válasza:

A fenyegetés sajnos valós. Annyi a szerencséd, hogy nem hazai IP címmel próbáltak belépni, hanem mondjuk üzbegisztánival.
Cserélj jelszót, bajod nem lehet belőle!
2/4 A kérdező kommentje:
Ok, de honnan tudod, hogy nem hazai IP címmel? Azt meg különösen nem értem, hogy egy olyan email címre is írták, amelyet már évek óta nem használok, azt sem tudom megvan-e még, vagy töröltem-e valamikor.
2015. jún. 18. 14:32
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, cserélhetek jelszót, de ha a google amúgy is megakadályozza, akkor mi értelme van? Már csak azért is, mert mondjuk mi garantálja, hogy ha jelszót váltok, azzal nem próbálkoznak.
2015. jún. 18. 14:36
4/4 Tengor 

válasza:

Az, hogy most megakadályozta, de mi van ha legközelebb hazai IP-ről próbálkoznak? Ezért jó cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!