Dropper. Gen nevű trójai mit okoz?
beraktam a gépbe a pendrive-ot és rögtön kidobta a vírusirtó h.ilyen nevezetű trójaim van:S Karanténba raktam-
Annyi történt a gépen,hogy ha belemegyek a sajátgépbe,és a F meghajtó(pendrive)ikonjára megyek,nem adja ki rögtön a rajta levő mappákat,hanem egy társítás nevű kis ablakot ad ki,és azt akarja válasszam ki milyen programmal akarom megnyitni..:S
De én egyikkel se akarom,csak megtekinteném a mappákat:O
viszont ha a sajátgépben a böngésző ablakot legördítve megyek a F meghajtóra, ott megjeleníti,csak akkor nem ha az ikonjára megyek!...Total commander-ben is megjeleníti a pendrive-n levő dolgokat..
Ezt a trójai okozza?Mit jelent?Nagy a baj?
Nagy, mert megfertőzi a gépedet.
A tűzfaladnak nem kellett volna átengednie, ezért nem jó semmire a Windows tűzfal. Használj mást, töltsd le a netről, vannak ingyenesek.
Használj virus- és kémprogram irtót is, pl. Spyware Terminatort (ingyenes: [link] Telepitsd és futtasd le.
Én múltkor egy előadásról vittem haza a pentdrive-on Conficker férget (fertőzött volt a vetítő laptop). Nem engedte megnyitni a fájlokat az ESET Smart Security tűzfala, aztán a vírusirtó megtisztitotta és a kártevőt berakta a karanténba.
Telepitsél virusírtót a pentdrive-ra, itt találod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!