Van egy olyan vírus a gépemen, hogy "your personal files are encrypted by ctb-locker" És 93 órám van, mielőtt lekódolja az összes fájlomat, azt hiszem. Mivel csináljam ki ezt a vírust?
Figyelt kérdés
Avastot előbb szedtem le, de mintha nem is érzékelné, valamit oldalt mindig kiír, hogy blokkolt valami crazyweb-nevű vírust, de ezt, ami kitakarja az asztal kb felét, ezt nem tudja eltűntetni.
Volt szerintem ma, hogy véletlenül félrenyomtam, vagy egérodébbhúzás közben véletlenül klikkeltem, de nem nyílt meg új ablak, gondoltam, nem történt semmi, és ezt meg csak később vettem észre, hogy az asztalon éktelenkedik egy ilyen cucc.
Mit tegyek? Ilyen vírusa volt már valakinek a gépén? Hogy szedte le?
2015. jún. 3. 20:48
11/16 A kérdező kommentje:
Lefutott a spyware, és most írta ki, hogy purchase is kell, de én nem venném meg inkább, akkor most nézem ezeket az anti-malware-eket, ebből melyiket használjam? Van többfajta is
2015. jún. 3. 23:38
12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy letöltés nincs, let's talk van, és tudj meg többet
2015. jún. 3. 23:58
13/16 A kérdező kommentje:
Ez a Spyhunter ha rajta van a gépen, akkor blokkolja ezeket a cuccokat, annak ellenére, hogy meg kell venni, ha törölni akarom a kártevőt?
2015. jún. 4. 00:07
15/16 A kérdező kommentje:
Azorigoszoftverbázisból szedtem egy Antimalware-t, rámentem, hogy vizsgálat, épp azt csinálja, és amúgy úgy észre fogja venni,és ki tudja majd törölni a vírust, hogyha a Spyhunter úgy nézem, blokkolta? És vajon véglegesen blokkolta? Alvó állapotban volt amúgy éjszaka a gép, és nyitva hagytam a Spyhuntert, nemrég jöttem újra géphez. Előbb talált vmit a Malware is, most ugrott fel, amíg írtam, egy webcím, és hogy webhely kizárása, és rámentem, és ott írja, hogy talált 20 objektumot már, ahol mutatja a keresést, hogy hol tart. Ez akkor vajon ki is törli?
2015. jún. 4. 20:36
16/16 A kérdező kommentje:
hu, köszönöm mindenkinek a segítséget a malwarebytes antivirus szoftverbázis stb cucc legyakta:)
2015. jún. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!