Miért nem tudom megnyitni ezt a fájlt?

Épp ez van a gépen amit írtál (Malwarebytes Anti - Malware Home (Premium) 2.1.6.1022), csak én egy mezei számítógépes vagyok, azért szaladok bele ilyesmibe, mint ez a Hunter kártevő. :(
Ezt írja a SpyHunter minden indításkor: Persze, angol nyelven nem beszélni. :)
Critical error - Crash:
SpyHunter has experienced a crash: Minidump written to file: C:\SpyHunter 4-4.19.13.4482-x86. dmp.
Please contact support@enigmasoftware.com for help resolving this issue.

meg kell keresned a gépen
feladatkezelőben le kell álltani a futását, utána megkerestetni total commanderrel.(ha feladatkezelöbe nem álna le akkor csökkentet mod hálozat nélkül )
beépült a böngészöbe is ? ha igen nézd meg az ikon tulajdonságokat hogy nem e tartalmazza,, pl:www.chrome/ SpyHunter.com//78866554443ggggsjjs56665l
valami ilyesmi. Ha igen töröld le és írd át
regeditbe belépsz és megkeresed és onnan is törlöd mindaddig kell keresni amig talál
uninstalláltad vagy simán törölted ? de ezt 1 perc alatt kitakaritom neked

Na megvan látod a programok és szolgáltatásoknál ?
ha igen akkor uninstall és befog jönni egy ablak egy NAGY ZÖLD DOWNLOAD gombal ,ugye neked is bejött? a gomb alatt van a no thanks NA ARRA klikk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!