Hogyan lehetne jelszóval levédeni egy fájlt hogy ne tudják megnyitni csak én?
huhhh bocs a tudatlanságomért. igaz hogy a winrar-al lelehet titkosítani egy fájlt de úgy hogy:
1. csinálsz valahova egy új winrar archívumot
2. megnyitod az új winrar archívumot és felül a hozzáadás fülre kattintasz
3. kiválasztod a hozzáadandó fájlt de nem katt. még az ok-ra
4. rálépsz a fejlett fülre megkeresed hogy jelszó beállítás beírsz egy tetszőleges jelszót ( ha azt akarod hogy a fájl nevét se lássák akkor bejelölöd a fájlnevek titkosítása-t) és ok, ok és vársz és készen is van.
Ott is meglehet nyitni a fájlt most már rájöttem kössz
Olyan, ami fájlrendszer-szinten levéd egy fájlt jelszóval, nincs. Vannak bizonyos segédprogramok, amik viszont általában könnyen megkerülhetőek.
Jobb megoldás, ha használjuk a Windows ezen célra kifejlesztett technológiáját: hozz létre mindenkinek felhasználói fiókot, oda már csak jelszóval lehet belépni. Fájlrendszer-szinten szabályozható, hogy az egyes mappákhoz és fájlokhoz kinek milyen joga legyen. Nem mindenféle csiribiri programmal kéne ügyeskedni, csak ki kéne használnia rendszer lehetőségeit. :)
Próbálkozz a Hide Folders programmal.
Nekem is olyan van a gépen, és tudok választani, hogy a mappám látható legyen-e vagy sem, így csak én tudok hozzáférni a saját dolgaimhoz.
Van egy olyan progi, hogy Folder Lock azt letoltod a netrol
es nagyon egyszeruen lehet kezelni,en is azt hasznalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!