Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kezd megbízhatatlan lenni a...

Kezd megbízhatatlan lenni a KMPlayer?

Figyelt kérdés

Hiába szedtem le a hivatalos oldaláról, ahonnan kellett, de mielőtt elindítottam volna a telepítést, mindenféle nemkívánatos kiegészítőkről és a hirhedt Pandora.TV mellől is levettem a pipát...

Igen ám, de amikor befejeződött a telepítés, ennek ellenére mégis feltelepült a Pandora Service, ami nem más, mint egy Trójai...

Nagy nehézségek árán tudtam csak ettől a Trójaitól megszabadulni, lefuttattam a Malwarebytes-ot, ami bizony, 5 Trójait, 3 férget és 19 PUP.Op-ot kapott el.

Tehát kérdésem mégegyszer, ennyire megbízhatatlan a KMPlayer?

2015. máj. 26. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez sajnos manapság szinte minden ingyenes programot érint, mert a fejlesztők csak így tudnak pénzt szerezni a projekt fenntartásához. Ez se kivétel. Ésszel kell telepíteni, vagy alternatívát keresni. (MPC-HC, VLC még nem fertőzött. Utóbbi esélyesen nem is lesz, mert multiplatform, és pl. Linuxra vagy Androidra képtelenség lenne ezeket a vírusokat behozni.)
2015. máj. 26. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A KMPlayer már maga egy vírus, semmiképpen nem javaslom.

Helyette ajánlom a Potplayert, amit az eredeti KMPlayer alkotója csinált: tök ugyanolyan, mint a KM, minden funkció ugyanúgy működik, csak vírus-és reklámmentes.

[link]

2015. máj. 26. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
VLC-t ajánlom
2015. máj. 27. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!