Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Km player az ass feliratot...

Km player az ass feliratot nem ismeri fel?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy animet, amihez ass feliratok vannak...

Elég rég óta km playert hazsnálok. Zöld íjász, flash, walking dead stb... Mindig felismeri a feliratokat. Bár azok srt formátumuak.

A kérdésem csak annyi lenne, hogy semmi képpen nem lehet ass-feliratot haszálni..? Vlc-ben megjelenik a felirat, csak úgy vettem észre, hogy ott sokkal halkabb, és mint ha kevesebb színt is jelenítene meg... Nem annyira élénk, mint kmplyerban. :) Persze annyira nagyon nem nagy a különbség... De kiváncsi lettem, hogy most akkor egyáltalán nem tud-e...

A legújabb verzió.

2015. ápr. 16. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Én BS Playert használok, az mindig mindent felismert nekem. Először én is a KM-et töltöttem le, de sokszor csúszott a felirat, vagy nem volt hang.

Úgyhogy szerintem inkább töltsd le a BS-t, akkor nem kell annyit bajlódni. Ráadásul ha a program nem is találja meg a feliratot automatikusan, te azt választasz ki hozzá, amit karasz. És online feliratokból is lehet válogatni a programon belül.

2015. ápr. 16. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Megnézem...

Én is hozzáadom az ass feliratot, (pedig magátol is fel ismerné, hisz 1 mappában van.) de így sem jeleníti meg a lejátszó. Vlc-ben pedig igen... Csak ott gagyibb a vizuális megjelenése 1 hangyafasznyit, és a hang pedig.. Tényleg sokkal halkabb. Pedig minden codec, stb.. a legfissebb.

2015. ápr. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!