Km player az ass feliratot nem ismeri fel?
Letöltöttem egy animet, amihez ass feliratok vannak...
Elég rég óta km playert hazsnálok. Zöld íjász, flash, walking dead stb... Mindig felismeri a feliratokat. Bár azok srt formátumuak.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy semmi képpen nem lehet ass-feliratot haszálni..? Vlc-ben megjelenik a felirat, csak úgy vettem észre, hogy ott sokkal halkabb, és mint ha kevesebb színt is jelenítene meg... Nem annyira élénk, mint kmplyerban. :) Persze annyira nagyon nem nagy a különbség... De kiváncsi lettem, hogy most akkor egyáltalán nem tud-e...
A legújabb verzió.
Én BS Playert használok, az mindig mindent felismert nekem. Először én is a KM-et töltöttem le, de sokszor csúszott a felirat, vagy nem volt hang.
Úgyhogy szerintem inkább töltsd le a BS-t, akkor nem kell annyit bajlódni. Ráadásul ha a program nem is találja meg a feliratot automatikusan, te azt választasz ki hozzá, amit karasz. És online feliratokból is lehet válogatni a programon belül.
Megnézem...
Én is hozzáadom az ass feliratot, (pedig magátol is fel ismerné, hisz 1 mappában van.) de így sem jeleníti meg a lejátszó. Vlc-ben pedig igen... Csak ott gagyibb a vizuális megjelenése 1 hangyafasznyit, és a hang pedig.. Tényleg sokkal halkabb. Pedig minden codec, stb.. a legfissebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!