Miért nem tudom letörölni a gépről a SpyHuntert?
Ahányszor az Uninstall gombra kattintok, annyiszor újra-és újra telepíti önmagát. Még a Total Commanderben sem találom meg, hogy onnan töröljem ki.
Mit tudtok javasolni?
Köszi szépen!
Igen, de a Comodo oldaláról már a legfrissebb verziót tudod letölteni, a 8-ast.Azt javaslom, amikor kéri, mely komponenseket telepítse, a GeekBuddy-t ne jelöld be.
Belapus!
Köszönöm szépen! Szép napot kívánok!
Ez a szoftver nem "kérdezett" semmit, csak letöltöttem, de megnyitni nem tudom.
A gép újra rakása alatt történhetett valami, mert nem indul el semmi, amit telepíteni szeretnék.
Van egy hasonló nevű Geek, ami egy toll, ecset, és ez egy kék színű mintha festőállvány lenne, és ehhez vannak támasztva és egy nagy A betűt formáznak. Szerencsére ezt sem tudom megnyitni.
Az AdBlock Plus-t sem tudom elindítani.
Most pedig az történt, hogy kritikus riasztást küldött a SpyHunter, hogy van valami probléma, és keressem fel a website-ot, a NEM gombra kattintottam, és nem is indult el.
Most nem tudom mit csinálhat a háttérben, vagy csak várakozik.
Ha újra indítom a gépet és ismét ezt írja, ki lemásolom ide, hogy tudjad miről "tájékoztatott".
Most pedig ezt írta ki a párbeszédpanelre:
Critical error - Crash:
SpyHunter has experienced a crash: Minidump written to file:
C:\SpyHunter 4-4.19.13.4482-x86. dmp.
Please contact support@enigmasoftware.com for help resolving this issue.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!