Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom visszakapcsolni...

Hogyan tudom visszakapcsolni a Windows Defender-t Windows 8.1-ben?

Figyelt kérdés

Rákattintottam a Windows Defender-re, hogy le futtassak egy vírusirtót, de ez az üzenet jelenik meg, mikor rákattintok:

"Az alkalmazás ki lett kapcsolva, ezért nem figyeli a számítógépet.

Ha más alkalmazást használ a kártevő, vagy nemkívánatos szoftverek figyelésére, a Műveletközpontban ellenőrizheti az alkalmazás állapotát."

(Az Avast fent van, de nem indul el a Defender, pedig régebben elindult, és akkor is rajta volt az Avast).

2015. máj. 22. 15:14
1 2
 11/11 Szabó Éva Györgyi válasza:

OK!

Köszi a választ!

A beillesztést azért kérdezem, hogy mit kell megnyitni ahhoz, hogy megtaláljam az

MSASCui.exe fájlt, ami alapján fel jön egy felugró ablak, és bekapcsolhatom a Defendert.

De ha nem lehet, míg az ESET rajta van, akkor le kell törölnöm valahogy, ami eddig nem sikerült.

2016. aug. 9. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!