már kb. 1-2 éve használom, nem volt vele baj sose, egyszerű a kezelése, elég "sokszor" van frissítés, amit meg is lehet nézni hogy 1-1 frissítésben(vírusdefiníciós adatbázis) mennyi új vírust ismer, a programot nagyon ritkán kell frissíteni, jelenleg 110 MB ramot használ és 0% cpu
eddig mindentől megvédett, amivel találkoztam(nagyon ritkán találkozok)
és az egyik legfontosabb dolog: nem zavar engemet --> max. mikkor kezd lejárni a license, meg frissítéskor jelez egy kis ablakban, de nem pittyeg, meg gyorsan eltűnik
2015. máj. 10. 20:28
2/9 anonim válasza:
Sokáig a Security Essentials volt, aztán amikor ismerős gépén 120 vírust találtam úgy, hogy folyamatosan ment a SE, akkor váltottam Avastra.
2015. máj. 10. 20:33
3/9 anonim válasza:
AVG
Egyszer feltelepűted, és elfelejted.
2015. máj. 10. 20:41
4/9 anonim válasza:
Avastot és panda cloud-ot míg xp-t használtam.
Váltottam win 7 re de a Panda valamiért olyan szinten lelassítja a netemet hogy a torrent is max 2 megával jön (és már xp-nél is) Avast lassít szerintem
Így adblock/advanced systeamcare védelme megy +2 naponta eset online scannert végig futattok.
comodo tűzfal mert szeretem ha ismerem az adatforgalmam és 1-2 havi szinten futtatom az online nod32-őt + malwarebytes párost.. és ésszel használom a gépet ez elég
2015. máj. 10. 21:53
7/9 anonim válasza:
Semmilyent.
2015. máj. 11. 17:17
8/9 anonim válasza:
Avast, havonta a Malwarebytes-t is szoktam futtatni.
2015. máj. 12. 21:01
9/9 anonim válasza:
Semmilyen programot nem használok. A fő veszélyt már rég nem a vírusok (azaz a futtatható fájlokba beépülő ártó kódok) jelentik, hanem a férgek, és azokat többnyire maguk a felhasználók aktiválják "önszántukból", így a védelem önmagában nem segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!