Segítség! A böngészőmet ellepik a reklámok. Legalábbis az ablakot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
akármelyik oldalt megnyitom (kivéve a facebook) ellepi legalább öt kis reklámabalak a képet. Nem a teljeset, de egy olyan 30%-ot elvesz az oldalból. Régen a Youtube-on se volt de már ott is van egy. Az alsó két sarokban van 1-1, alul középen egy téglalap alakú és a fölső jobb sarokban van egy cetliszerűség amire ha az egérrel rá megyek (klikk nélkül) akkor lehúzódik és ott egy reklám. Ja és a legidegesítőbb amikor egy oldalon vagyok és hirtelen betölt egy másik oldalt, hogy regisztráljak online játékokra. Szerintem valahogy vírus ment a gépemre. Bár az avstal ellenőriztem a gépet, de semmit nem talált. Letölteni nem nagyon szoktam csak zenéket a Youtube-ról, ncore-ról és kész. Mit tegyek? az agyamra mennek a reklámok.2015. máj. 4. 17:39
1/4 anonim 

válasza:

Csökkentett módban futtasd le a Malwarebytes, vagy az AdwCleaner nevű programok valamelyikét, és pucold ki belőle a reklámvírusokat!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2015. máj. 4. 17:44
3/4 anonim 

válasza:

Telepíts a böngésződbe Adblock Pluszt.
Aztán külső szűrőket is állíts be hozzá, pl. magyar (hufiler), román, orosz, német. Én SOHA, egy reklámot se látok (Chrome böngésző).
Chrome: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!