Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen kiterjesztésűek a...

Rekamié kérdése:

Milyen kiterjesztésűek a rendszer-visszaállítási fájlok? Win 7 alatt kikapcsolás után törlődnek, legalábbis a visszaállítási menü üres.

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 18:35
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
Nincs véletlenül egy régebbi Windows is fent a Windows 7 mellett? Mert ilyenkor elfordul ez.
2015. márc. 8. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Elnézést a késésért.

Nincs másik és a telepítés után is rögtön ezt tapasztaltam. Felment oprendsz, office, frissíések, vírusirtó (nod), szokásos segédprogik, aztán csináltar-visszát, megnéztem, mentve volt, kikapcs. Másnap talált megint frissítéseket, megint telepígettem, ránéztem a r-visszára és már cak az aznapi automatikusak voltak! Azt hittem h ide ment: c:\Windows\Logs\SystemRestore\, hely a mentéseknek bőven van. Torrentes win7 van aktíválva+ office. De érdekes, h 5 év torrentezés ólőször ált le mindkét gépemen a feltöltés porthiba miatt és hetek óta semmivel nem tudom orvosolni. nem a nod és nem a tűzfal és nem a szolgáltató akadályoz. Köszönöm ha segítesz!

2015. márc. 11. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
bocs, nem tudtam h nem megy a gyors gépelés.
2015. márc. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!