Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Avast és a Microsoft...

Az Avast és a Microsoft Security Essentials nem összeférhetetlenek?

Figyelt kérdés
A kérdést csak azért tettem fel, mert csak az MSE van a gépemen, és köztudott, hogy egy elég ratyi védelmű vírusirtó. Szeretnék valami normálisabbat is feltenni. Ha nem ütik egymást, akkor a következő kérdésem az lenne, hogy együtt nem fogják nagyon lassítani a gépet? Igazából nem szeretném kitörölni az MSE-t se, de normális védelmet is akarok.

2015. ápr. 29. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
A normális védelem az te magad vagy. Az Avast sem ér semmit, ha neked márpedig nagyon kell egy trainer/zip/exe/Murikutya, ezért azt mondod neki, hogy nem ártalmas az az állomány, majd a benne lévő Trójain keresztül valami becsordogál.
2015. ápr. 29. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem, de nem teljesen ez volt a kérdés.

Összeférhetetlenek-e, ill. ha nem, akkor együtt nagyon lassítanák-e a gépet.

Igazad van, hogy én magam vagyok a védelem, de azért szerintem nem árt egy normális vírusirtó a gépre.

2015. ápr. 29. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Elnézést. Igen, össze fognak akadni, MSE-t le is akarja majd pucolni.
2015. ápr. 29. 17:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor melyik vírusirtót ajánlod?
2015. ápr. 29. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze az MSE mellé.
2015. ápr. 29. 17:45
 6/9 belapus ***** válasza:

Ha nem akarod eltávolítani, akkor egy online vírusirtást futtass le időnként.Például:

[link]

A Windows 8 esetében az MSE már része a Defendernek.Ott mellé lehet telepíteni másikat, azok általában csak kikapcsolják, de a 8-as alattiaknál célszerűbb lenne megszabadulni tőle ( esetleg kikapcsolni, lehet, ez is elég, nem tudom ).

2015. ápr. 29. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

MSE torles -> valoban ratyi es masikal (ha engedi magat feltelepiteni persze..) osszeakadna...kekhalal es a tobbi.

Ha mindenkep kell neked gep lassito cucc akkor mindig csak 1 legyen,az a normalis!

Mehet akar az Avast is ha az neked jo.Vedelem teren nem eros az se,de MSE-nel merfoldekel jobb. Tobbi rajtad mulik hogy osszeszedsz e valamit,valamiket mellette.

Hetente vagy ahogy jonak lattod eleg lefuttatni egy Malwarebytes FREE-t. Telepitesnel vigyazz ne aktivald a proverziot,az 30napos es felesleges allandoan futnia plane fo virusirtoval...

2015. ápr. 29. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Szoktam ESET Online Scanner-rel is, és Malwarebytes-al is ellenőrzést végezni, de azért köszönöm ezeket a tanácsokat is.

Próbálom elkerülni a veszélyes oldalakat, és nem töltögetek minden hülyeséget, de bármennyire is tudatos felhasználó valaki, akkor is beszivárognak nemkívánatos alkalmazások, vagy akár vírusok is.

#7: Írtad, hogy az Avast sem a legerősebb vírusirtó. Az ingyenesek közül melyiket ajánlanád, amely erősebb (már ha van ingyenesbe erősebb)?

2015. ápr. 29. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ingyenesek közt az Avast az említésre méltó,hiába nem erős..

Én személy szerint ha nem fárasztó neked havonta két havonta 1percet arra adni hogy beregisztráld az újságból való kód által,akkor ESET Smart Security 8 ami tűzfalat is tartalmaz,vagy sima Nod32 ami tűzfal nélküli.

Magazinos kód hozzá itt található [link] ..mindig kiírják.Eredeti védelmed lesz és nem szükséges így 1éves licenset vásárolnod.Havonta,másfél havonta pár percet ki lehet bírni hogy beregized email címeddel és küldik ki neked a felhasználó nevet és jelszót amit a programba írsz.

2015. ápr. 30. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!