Ha lejár az ingyenes Avast vírusvédelem, mi a tennivalóm?
Figyelt kérdés
Szeretném továbbra is valamennyire védettnek tudni a gépemet.2015. ápr. 24. 09:34
1/7 Tengor válasza:
Vegyél liszenszt v. használj ingyenes vírusirtót! AVG Freet v. Avira Freet ajánlom.
2/7 Bagiracica válasza:
Regisztrálj újra, és tovább él a program.
3/7 belapus válasza:
Amennyiben elégedett voltál vele, csak néhány perc az újraregisztrálás, ha váltani szeretnél, vannak ingyenes alternatívák.
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval regisztrálnom kell. Azt is mondták nekem, hogy a mostani él tovább. Akkor nem figyelmeztetnének, hogy már csak ennyi meg ennyi nap van hátra a lejártáig.
Nem szeretnék fizetősbe belefutni, mert olyat is olvastam.
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
2015. ápr. 24. 10:16
5/7 A kérdező kommentje:
Lenne még egy bárgyú kérdésem. Regisztráltam a saját e-mail címemmel, holott a szerelő címén futott a dolog. A megerősítést kérő levélben csak rákattintok a linkre és minden oké?
2015. ápr. 24. 13:28
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 24. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!