Miért nem tudom újratelepíteni az Avast-ot?
Figyelt kérdés
Először töltöttem le 30 napos próbaverziót, most kiírta hogy 4 nap van még hátra. Erre letöröltem a gépemről hogy újra telepítsem a 30 naposat, le is telepítettem de újra azt írja ki hogy 4 nap van még hátra. Miért nem 30 napról indul újból? (Avast Premier 2015)2015. ápr. 11. 23:16
1/3 karesz01 válasza:
Mert amikor törlöd ezt a kis információt tartalmazó fájlt nem törli le .
Valószínűleg a Windows beépített program eltávolítóját használtad törléskor .
Használj a programok eltávolítására (Ccleaner , Revo Uninstaller , stb) program valamelyikét .
Az általad választott programról meg kell tudni , hogy a rendszereddel kompatibilis ,
vagy nem .
Vagy
Próbáld a rendszeredből kipucolni a gyári eltávolítójával .
avastclear eltávolító segédprogram
2/3 donfetibo válasza:
Nem gondolod azt, hogy így túl egyszerű lenne, akkor mindenki le töltené a 30 napos próba verziót azt 30 nap után törölné azt megint feltenné, hogy legyen 30 nap, akkor ki venné a teljes verziót, senki, nem gondolod? Amíg nem formázod és telepíted újra a Windowst addig nem fogja engedni telepíteni, ezért vannak a proba verziók!!!☺☻
3/3 belapus válasza:
Ha már van belőle ingyenes verzió, használd azt.
Kellene egy tűzfal is ?Ott az ingyenes Comodo.Sőt, ez utóbbinak van - ingyenesen - IS változata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!