Szükségem lenne a trojan Removerre, de lejárt már a 30 napos időm, hogy tehetem fel újra? Sajna nem engedi:S
leszedi hidd el nekem, nem 1 gépet kellett már ilyen problémával szervizelnem...
Rendszer visszaállítás kikapcs, Malwarebytes frissít, csökkentett mód, full scan, ha így csinálod 100%os a a hatás
Feltelepíteni nem engedi? Gondolom vmi registrybe írta be magát. Én megpróbálnám a Windows Install Clean Up nevű programmal, ha rátalálsz a program nevére akkor kiválaszt és Remove.
Esetleg a RegEdit-tel is keresgélhetsz, de ha vmit feleslegesen törölsz könnyen elszállhat a rendszer
Magyarázd már el léggszives hogy ezeket hogy csináljam.
Hogy kell csökkentett módban indítani? stb :)
1: Rendszer visszaállítás kikapcsolása: sajátgépen jobb klikk-> tulajdonságok-> rendszer visszaállítása-> rendszer visszaállítás kikapcsolása
2:Malwarebytes letöltése: [link]
3: telepíted a progit, ezután megnyitod, frissítés
4: újraindítod a gépet és nyomod az F8 billentyűt(nem folyamatosan hanem ha megcsinálta az ellenőrzést az elején az után, de még a windows töltő képernyő előtt)
5: kiválasztod a csökkentett mód-ot
6: ha betöltött elindítod a Malwarebytes-t majd kiválasztod a full scan-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!