Elozmenyek vissza nezese? Wifin
sziasztok :)
Az lenne a kerdesem , ha wifirol internetezek de telefonon keresztul akkor vissza birjak nezni a szuleim valahogy , hogy milyen oldalakat neztem stb.?
Nem engedik a szuleim , hogy netezzek ... ezert kerdezem..
Pl ha emailt irtam valakinek vagy facebookon uzenetet DE kitoroltem akkor ők azt ki tudnák kerni a szolgaltatotol, hogy kivel es mit irtam?
Ha penzbe kerulne (akarmennyibe is) az most nem szamit , mert tudom barmit megtennenek erte.. ha igy lenne..

1. Az üzenetet "menet közben" el lehet kapni. Valószínűleg a szüleid nem értenek ilyen dolgokhoz...
2. Az internet szolgáltató nem fog tárolni ilyen jellegű adatokat, és lehetősége sincs rá... Az adatforgalamt logolhatja, de ez nem mondhat semmi biztosat...
3. Az email szolgáltató tárolja a leveleidet, de egy komoly szolgáltató nem fog innen adatokat szolgáltatni maximum bírósági végzéssel/vagy azzal se. Egy gagyi magyar freemail, lehet "megvehető", de sok pénzt ki lehetne perelni belőlük ilyen esetben. Esetleg még az lehet vicces, ha a szüleid saját email szerverét használod, akkor menthetetlen az ügy...
Rendben , koszonom szepen a valaszt :)
Remelem akkor nem tudjak meg soha , hogy neteztem/netezek :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!