Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Olyan programot szeretnék ami...

Olyan programot szeretnék ami vissza tudja hozni a törölt fájlokat a Winchesterről. Találtam egy két programot ami visszahozott fájlokat de csak ez évi fájlokat tehát 2015 ös fájlokat?

Figyelt kérdés
Ha tudnátok olyat ami régebbit is visszatud kérlek segísetek
2015. márc. 6. 22:15
 1/4 Tengor ***** válasza:
63%

Mindnél régebben törölték a fájlt, annál nagyobb a valószínűsége, hogy már felülírta a rendszer, így annál kisebb a valószínűsége, hogy vissza lehet állítani.

Valószínűleg azért 2015-ös fájlokat tudnak csak visszaállítani a programok, mert régebbiek már többszörösen felülíródtak.

2015. márc. 6. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem :/ gondoltam :/ köszönöm a válaszodat !!
2015. márc. 6. 22:19
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Használatban van a merevlemez akkor akár pár nap alatt a teljes tartalom felülíródhat (azaz fizikailag is törlődik).

Tehát az idő múlásával csökken az esélye a fájl helyreállíthatóságának és ezt általában nem években mérik.

2015. márc. 6. 22:20
 4/4 Reiber Péter ***** válasza:

Az ilyen viszaállítást mindig egy másik független lehetőleg offline rendszerbe bedugott lemezről végezzük, pont azért, mert minden másodperccel csökkenthet a visszaállitás esélye.

Nem írta a kérdező, milyen programmal vallott kudarcot, rengeteg magát szupernek feltüntető "pistike program" van ezen a területen is sajnos.

Nagyrészük több kárt képes okozni, mint hasznot, pl nekiáll a károsodott lemezt saját futó oprendszere alól mégjobban "széttúrni".

Én ajánlom pl az o&o recoveryt, megbízható, régi motoros.

Alapvető, hogy hiába vannak ilyen programok, nem árt tudni, mit csinál az ember, ha ilyesmibe fog.

Néha az árnyékmásolatban is meg lehet az illető elveszett file, shadowexplorer-el megnézhető ilyenkor, mi az ami még megvan és mi az ami nincs.

Alapszabály, hogy a winchesteren minnél kevesebb a hely, illetve minnél több a kapacitást a betelés határáig kihasználó adatmozgás (pl több tiz gb HD filmek cserélgetése hetente) annál kisebb az esélye, hogy egy file még hetek-hónapok múlva megvan és megúszta a felülírást.

2015. márc. 7. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!