Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy ilyen szünetmentes táp...

DDDspiler kérdése:

Egy ilyen szünetmentes táp szerintetek elég lenne ehez a konfighoz? Áramingadozás vagy mikroáramkimaradások miatt kellene.

Figyelt kérdés

Ups: [link]

Konfigom: amd fx6300, gtx650ti2gb, ram2x4gb1600mhz, asus m5a97, chieftec gps700w, hdd 500gb, ssd120gb, dvdrom, +4 cooler.

2015. ápr. 3. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Őszintén, csak és kizárólag ukrán oldalt tudtál belinkelni?

Most tényleg én google-zak utána a tápegységed specifikációjának (miután lefordítottam az oldalt, mert a ciril betűt nem tudom olvasni) hogy segíthessek neked?...

2015. ápr. 3. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Max. 20-30 percig!

[link]

2015. ápr. 3. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg tudna valami jobbat ajánlani, akkor kiváncsian várom. Kb olyan 25ezer forintot szánok rá! Köszönöm az eddigi válaszokat.
2015. ápr. 4. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó, ha tudod, -mielőtt beleölsz egy rakás pénzt! A szünetmentes táp nem véd meg az áramingadozás vagy mikroáram kimaradások kellemetlenségeitől!
2015. ápr. 4. 10:04
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor mit tudok tenni ezellen, mond már meg nemek, mert mostmár megőrülök. az előbb is ujraindult a gépp. ez már egyszerüen fantasztikus
2015. ápr. 4. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Az újraindulásnak -poénkodás nélkül mondom- százféle oka lehet. Az egyik legnehezebben kideríthető hibaforrás!

Eleve lehet kétirányú: szoftveres vagy hardveres, és ezeken belül még egy csomó hibalehetőség.

2015. ápr. 4. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Viszont a szoftveres probléma kizárva, mert már ujratelepitettem a renszert egy ssdre. És azért vagyok benne biztos hogy áramingadozás az oka a restartoknak, mert anno vettem egy tuláram védőt, és az jelez ha csökken az áram. És ekkor van a rebot. Szoval erre kell a megoldás. Viszont lehet hogy egy másik táp megoldás lenne? Jelenlegi chieftech gps-700. Tudom hogy kicsit nagy, de ez van.
2015. ápr. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!