Lehetséges, hogy egy hacker neten keresztül irányítja a gépemet?
Figyelt kérdés
Mostanában fura dolgok történnek, például a winchester folyamatosan töltődik valamivel, miközben már minden módon kipucoltam, és ma reggelre meg le volt törölve két programom. Ezen kívül letöröltem 20 GB cuccot, és ennek ellenére 2 GB-tal kevesebb helyem lett.2015. márc. 26. 13:52
1/10 Tengor válasza:
Lehetséges, de sokkal egyszerűbb okai is lehetnek a helyfogyásnak.
2/10 A kérdező kommentje:
mint például?
2015. márc. 26. 14:04
3/10 Tengor válasza:
Törölgetsz és azt is törlöd, amit nem akartál, aztán nem indulnak a programok pl.
Ezen kívül ha törölsz szabályosan egy programot, az nem fog mindent letakarítani, ezért lehet, hogy itt ott maradnak fájlok.
WinDirStat nevű progival könnyű utánajárni ezeknek.
4/10 anonim válasza:
ha ahcker irányítaná, már nem lene géped:)
5/10 A kérdező kommentje:
vezérlőpultban szoktam uninstallálni, aztán még utánamegyek azoknak, amik egyéb helyeken maradnak.
2015. márc. 26. 14:13
6/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt a WinDirStat nevű programot, és szerintem ez nem jó. Például az egyik programomra azt írja ki, hogy 33 GB, ami stimmel is, viszont azt írja ki, hogy ez a merevlemez 59%-a, és közben ez nem a merevlemez 59%-a, mert a merevlemez 160 GB-s, és abból is 131 GB használható ha teljesen üres.
2015. márc. 26. 14:25
7/10 Tengor válasza:
Valószínűleg nem a merevlemez, hanem az összes adat jelenti a 100%-ot.
8/10 A kérdező kommentje:
na de pont az a problémám, hogy ebből is kb 120 GB tele van. Akkor sem jó a százalék
2015. márc. 26. 14:30
9/10 Tengor válasza:
Lehet. Akkor próbálj már adat analizátor progit! Nekem még nem volt bajom vele, amikor helyet kerestem, mondjuk nem is nézegettem a %-okat.
10/10 A kérdező kommentje:
a program szerint csak az van fent a gépemen, amit tudok, de az meg nem adja ki a 100%-ot
2015. márc. 26. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!