Segitségre lenne szükségem! Valaki tudatosan lelassítja
az internetem. Dos?
Jelzett a tűzfal v. miből gondolod, hogy valaki keze van a dologban?
Milyen eszközök vannak a hálózatban? Milyen az internet sebesség (speedtest.net)? Milyennek kellene lennie? Szolgáltató mit mond?
2015. márc. 16. 07:01
valoszinu hogy a szomszedok a te neteden torrenteznek...
cserelj wifi jelszot.
2015. márc. 16. 08:56
Van egy olyan érzésem, hogy igazából fogalmad sincs, mi lehet a probléma oka, csak ugye manapság divatos DoS-t meg IP-t emlegetni, akkor is, ha az embernek lövése nincs, hogy ezek mik. (De bocs, ha tévedtem!)
Eléggé esélytelen, hogy egy közönséges felhasználót DoS-oljanak, mint ahogy azt is valószínűtlennek tartom, hogy statikus IP-d lenne.
Valószínűleg sokkal hétköznapibb a probléma forrása. Meglehet, hogy nem védted le a wifidet, és a fél környék a te netedet lopja.
Egyébként miből gondolod, hogy _tudatosan_ lassítják az internetedet?
2015. márc. 16. 09:32
4/14 anonim válasza:
engem egyszer ki ddosoltak de akkor ip-t kellet váltanom mert semilyen oldal nem toltott be, ismerem a szemelyt aki kilőtt es tud lőni szóval nem az én és a szolgáltató hibája
2015. márc. 16. 13:50
5/14 A kérdező kommentje:
onnan gondolom, hogy elore szol nekem, ha meglatja hogy valahol online vagyok, hogy most 10 percig semmitnem tudok csinalni. ( mar letiltottam) ilyenkor az internet szerkapcsol? a virusirtom/ tuzfal nem jelez semmit:(
6/14 A kérdező kommentje:
A wifi jelszóval van védve, ráadásul a szomszédok mind öregek. Eszembe nem jutott volna a Dos, ha ez nem történik meg, nem értek ilyenekhez, csak megpróbáltam utána olvasni. Az egész hálózatot megbénítja, a hálózathoz kapcsolódni ugyan tudok (már volt hogy nem), de semmi nem tölt be. És a legrosszabb hogy direkt játszik velem.
Ha tudod ki, akkor akár fel is jelentheted. Lecsukatni nem fogják, de legalább szerzel számára pár kellemetlen percet.
2015. márc. 16. 15:31
8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából hogy ki ő. Régebben játszottam egy játékkal, akkor lettünk skype ismerősök. Most viszont megharagudott, mert nem játszok. Lány vagyok, és tulajdonképpen nem értek egyáltalán ezekhez a dolgokhoz, ezért kérem a segítségeteket.
Ha letiltottad, hogy szól neked, hogy online vagy? Valahogy hozzá kell férnie a géphez...nem küldött át régebben programot, fájlt, bármit? Nem lehet csak úgy DoS-olgatni.
2015. márc. 16. 16:02
10/14 A kérdező kommentje:
Nem küldött semmit. Skypeol tudta meg az ip címem ha minden igaz. Es most egyfolytában szórakozi. :(
Kapcsolódó kérdések: