Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segitségre lenne szükségem!...

Segitségre lenne szükségem! Valaki tudatosan lelassítja az internetem. Dos?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Valaki megbütykölte a hálózatom? Nem értek ehhez, ezért segítséget szeretnék kérni. Valószínűsítem hogy statikus ip címem van. Nagyon nem tudom hogy védekezhetnék ez ellen. 19/l

2015. márc. 16. 03:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
[link] nem tudom, működik-e, nem próbáltam, de ha igen akkor megvan az ő ip címe+szolgáltató
2015. márc. 16. 16:22
 12/14 A kérdező kommentje:
mar letiltottam/ letoroltem :(
2015. márc. 16. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Vírusirtó van? operációs rendszer milyen? lehet statikusra van állítva az ip, bár ezt én is kétlem, milyen időközönként fagy le a net?
2015. márc. 16. 16:36
 14/14 A kérdező kommentje:
van vírusírtó, tűzfal. win 7-em van. Ebben az ip témában sajnos nem vagyok otthon. De pontosan olyan időközönként, amikor szól. Mostanában nem nekem, ugyanis letiltottam. De nyiltan közli, hogy most 10 percig ez lesz.
2015. márc. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!