Informatikusok segítség! Vajon van megoldás?
Figyelt kérdés
a számítógépem a CTB-locker nevű vírussal fertőződött meg egy félre vezető emaillel itt olvashattok többet róla [link] sajnos az alábbiakban le írt vírus írtók segítségével sem tudtam ki irtani ezt a vírust !sem az avastal malvare byte és online scanner nevű vírus írtókkal, a kérdésem az hogy egy újra telepítés vajon le törölné ezt a fajta vírust ?? vagy esetleg még egy lemez formázó program amellyel le tudnám ezt törölni ?? kérem a segítségeteket ! nagyon fontos lenne ! Köszönöm !2015. márc. 23. 20:14
1/9 anonim válasza:
Újratelepítés elég, csak formázáskor Teljes formázásra nyomj, gyorsformázás helyett.
2/9 Tengor válasza:
Formázással megszabadulsz a vírustól, viszont a lekódolt adataidat nem fogod visszakapni.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! hát már bele nyugodtam hogy a vírus által le kódolt adataim nem tudom újra használni , így minden elvész de legalább a gépem tiszta lesz :)
2015. márc. 23. 20:20
4/9 anonim válasza:
Ha viszont nem változtatsz a böngészési szokásaidon, megint megfertőződsz vele.
5/9 anonim válasza:
De az sem mindegy, honnan és mit szedsz le a netről, mondjuk Torrentről...
Ha ott is elolvasnád a kommenteket a torrent oldalakon, ha mondjuk egy zenneszerkesztő progit töltenél le, néhány helyen azt írják a kommentelők, hogy VIGYÁZZ, TRÓJAI!!! szb...
El kell olvasni a "kisbetűs részt" is!
6/9 donfetibo válasza:
Én a Spyware Doctor valamelyik újabb változatát! Ez 100% biztos leszedi neked, ha teljes verziós nem törli hanem kijavítja a fertőzött fájlt!
Ha kell a teljes ver. akkor írj!!!
7/9 Tengor válasza:
#6, te viszont eladó vagy, vagy amolyan Robin Flood? Lopsz a gazdagoktól és szétosztod a szegényeknek?
8/9 anonim válasza:
Tengor, hidd el ha ezért börtön járna már fél magyarország börtönbe csücsülne, már ha lenne hely annyi embernek...
9/9 Tengor válasza:
#8, azért sem jár börtön, ha a szobád közepére piszkítok, még sem teszem meg, mert normális ember nem tesz ilyent.
Nem azért nem lopunk, mert börtön jár értem, hanem mert a rendes ember nem lop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!