Mi lehet a megoldás szerintetek?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy az egyik e-mail fiókomban alul az e-mailek alatt mostanában ki van írva ,hogy egy másik fiókból meg van nyitva ,de előtte kiírja a laptopom hogy a fiókom biztonsága érdekében az oldalamról kiléptetett a rendszer mert máshonnan megnyitották. Nem értem az egészet mert megnéztem csak az én IP címem van kiírva nincs köztük idegen IP cím és ráadásul két lépcsős telefonos kóddal van biztositva. Ettől függetlenül még is feltörheti valaki az e-mailes fiókomat? Már többször megváltoztattam a jelszavamat egy ideig nem is jelenik meg de aztán kezdődik elölről. Érdekes ,hogy másik e-mail fiókomnál nincs ilyen probléma. Ha tudtok valami hasznos infót ezzel kapcsolatban azt megköszönöm.2015. jan. 12. 18:30
1/2 anonim válasza:
Telefonról nem vagy belépve véletlenül?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok belépve telefonról,telomon nincs internet.
2015. jan. 13. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!