Miért nem fogadja el az admin jelszavat illetve felhasználó nevet?
Figyelt kérdés
Van egy TPlink TL-WR542G routerem.
Minden laptop gép tökéltesen veszi a jelet ámost vettem egy új telefont ami nem tud rá csatlakozni.
Rámegyek kiírja hogy csatlakozás és utána semmi.
Mi a probléma?
2015. márc. 2. 11:42
1/5 anonim válasza:
A csatlakozáshoz wifi jelszó/kulcs kell, az admin-admin meg az adminisztrációs felüeltre való belépéshez kell. A kettő nem ugyanaz.
Biztos jóval próbálkozol?
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosítok elnézést.
Ha új telefon érkezik a házba akkor mindig valamit engedélyezni kell a tplink oldalán belül ehhez kell az admin de nem enged be. Azt hiszem valami szűrést kell állítani, hogy felengedje az új telefont.
2015. márc. 2. 12:08
3/5 A kérdező kommentje:
Hm most reseteltem a routert és felengedte a készüléket.
2015. márc. 2. 12:10
4/5 anonim válasza:
Így már értem.
Nem lehet, hogy valaki megváltoztatta az admin-admint?
Én amúgy megváltoztatnám valami bonyolultabbra a helyedben, hogy egy kicsit növelje a biztonságot.
5/5 anonim válasza:
MAC szűrés volt beállítva valószínűleg, össze volt gyűjtve az összes eszköz MAC címe és engedélyezve volt hogy azokat felengedje, de ha új eszköz érkezik, azt meg nem engedte fel... Most hogy resetelted, a MAC szűrést is kikapcsoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!