Hol lehet a hiba? (VPN)
A cél az lenne, hogy a kiszolgáló gépen megosztok egy meghajtót, amit VPN-en keresztül a kliens gép elér. Mindkét gépen win8.1 van.
Létre van hozva egy felhasználó, működik a VPN kapcsolat, idáig oké. Megosztottam a kiszolgálón a felhasználóval próbaképp egy mappát, viszont, amint később rájöttem, nem csak a mappát nem látja, de egyáltalán a kiszolgálót sem érzékeli a hálózatban. Próbáltam a lehetséges IP-címekkel manuálisan felcsatlakoztatni egy hálózati meghajtót, de nem érte el.
Hálózatfelderítés és fájlmegosztás mindkét gépen be volt kapcsolva, és a tűzfalakat is kikapcsoltam, hogy ne zavarjon be. IP cím: 192.168.1.112 és 1.113, szóval ez is stimmel.
A 1723-as portot viszont csak a kiszolgáló routerén engedélyeztem. Ez befolyásolhatja azt, hogy a kapcsolat után nem érem el a kiszolgálót? Mert végül is a kapcsolat létrejön, szóval szerintem nem itt van a baj.
Mi lehet a probléma? Mit hagyhattam ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!