Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van az hogy sorozatban...

Miért van az hogy sorozatban kapom a vírusokat?

Figyelt kérdés

most már vagy 4 trójait kaptam hirtelen és tele van hirdetésekkel a chrome ma kezdett el ilyen lenni de letöröltem ami miatt rákerült... de ahogy karanténba teszem majd eltávolítom pár perc múlva újra kapok egyet

ötletek?

2015. febr. 25. 19:34
 1/5 anonim válasza:
windows/explorer.exe-t töröld vagy nevezd át .ogg-re
2015. febr. 25. 19:41
 2/5 pinkpancser ***** válasza:
Indíts el egy vírusirtót ami független a rendszeredtől. És persze használj rendes vírusirtót és a frissítéseket se hanyagold.
2015. febr. 25. 19:56
 3/5 belapus ***** válasza:
Elképzelhető, hogy olyan programot telepítettél, amelyik folyamatosan, újra és újra megfertőzi a gépet.Meg kellene keresni, és uninstallálni.Ezután jöhet a vírusirtás.Stb.
2015. febr. 26. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:

igen arra rájöttem hogy egy program volt :C többet is leszedtem az elmúlt pár napban és le is töröltem őket, de így is maradtak a gondok :/

amúgy már többször volt az hogy a defender talált egyet és elkezdte karanténba tenni de megakadt egy idő után és igazából tudom is mi okozta már de nem is tudom kitörölni azt a fájlt mert nem csinál semmit.

van valami ötletetek?

egy ilyet talált:VirTool:Win32/Obfuscator.XZ

és egyszerűen nem tudom még karanténba sem tenni mert megakad,

eddig nem volt gond a defenderrel, de nektek melyik vált be?:)

melyiket ajánljátok?

2015. febr. 26. 13:50
 5/5 belapus ***** válasza:

Itt leírnak egy eltávolítási módot:

[link]

2015. febr. 27. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!