A SpyHunter észlel vírusokat, a többi program nem?
Összeszedtem valamilyen vírust. A gépemre mindenféle programok akartak töltődni maguktól, furcsa mappák jelentek meg.
Letöltöttem Eset NOD32, Kaspersky, Spy Hunter és Trojan Remover 30 napos próberezióit.
A NOD észlelt is vírusokat, karanténba tette őket.
Miután letöltöttem a Kasperskyt, törölte a NOD32-őt.
Már nem észlelek semmi rendelleneset a gépemen.
Azonban a SpyHunter 100-nál is több vírust észlelet. Ahogy le tudtam fordítani az angol szöveget, a böngésző adatait lopja a vírus, felhasználva ezt marketing célra (gondolom oldalak látogatottságának növelése céljából.)
Ezeket azonban nem tudom eltávolítani a SpyHunterrel, meg kéne vásárolnom hozzá. (pedig elvileg 30 napos próbaverió)
A többi program miért nem észleli ezeket?
Jelentenek ezek fenyegetettséget?
Mit csináljak?
Soha nem használnék olyan programot, amely ingyen letölthető, de a tényleges használatért pénzt kér.
A gyakori egyébként tele van olyan kérdésekkel, hogy hogyan lehet eltávolítani a SpyHuntert. Nem könnyű...
Ez azért jelez valamit...
SpyHunter egy tipikus "fake" hamis víruskereső, ami arra való, hogy a felhasználó megrémül és fizet, a semmiért, egy erősen kétes szinvonalú semmirejó programért.
Afféle agresszív kéretlen program, inkább ő maga a "vírus", nem is hagyja magát csakugy leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!