Megbízható a spyhunter 4 program?
Letöltöttem és futtattam, de nagyon sok, több mint 1500 fertôzést talált ami nekem nagyon gyanús.
Köszi a segítséget elôre is.
Sziasztok! Feltelepítettem, de regisztrálni kell. Nem regisztráltam, anélkül keresettdolgokat és túl sok fenyegetést talált.Azt gondolom, ennyi fenyegetés után csoda, hogy nem omlott össze a rendszer. Túlsokáig csinálta a keresést, aztán mikor végzett, közölte, hogy regisztrálni kell, akkor távolítja el a vírusokat. Na mondom, akkor törlöm, de nem sikerült. Kilépegetek, mert a géppel szinte egyidejűleg elindul és nem elehet közben netet használni.
Amikor törölni akartam, látszólag "remove" lenne, de a második get után vásárlási reklám ugrik fel. Vagy regisztrálok és megveszem X összegért, vagy becsukhatom az ablakot.
A regisztrálás után meg kell venni?
Ha annyira jó, én hagyom és regisztrálok, de elég gyanus nekem ez a törölhetetlenség. Várom a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!