Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Thinkpad r52 bios kikodolasa?

Thinkpad r52 bios kikodolasa?

Figyelt kérdés
sziasytok segitseg kene van egy regi laptop ibm thinkpad r52 az en laptopom volt csak cd rom mechanikaja tonkre ment igy nem tudtam at instalalni ferre tettem es azota a padon poshadt most ujra elo vettem mert szereztem bele mechanikat de nem az a baj phoenix bios van rajta es se bootolni se a biosba belepni nem hagy kodot ker a bios elemet ki vettem aksi nelkul mar a ram is ki van veve es kicserelve a kodot nem torolne. segitsetek a gep parameterei intel pentium dual core 1giga ram ddr2 es 80 gb hdd grafika ati radeon x200m hddn linux ubuntu 12.10 ls hiogyan tudnam reszetalni a biosth ne kerjen kodot
2015. febr. 14. 09:44
 1/2 Reiber Péter ***** válasza:

Ha tényleg mindigis a tied volt, hogy kapcsoltál be úgy jelszót, hogy nem emlékszel rá mi volt?

Ha induláshoz is kell a jelszó, akkor azt mindig bele kellett írnod, enyhénszólva nagyon fura ez így

Egyébként a net-en nincs publikus módszer, mindehol oda jutnak: forduljon az ibm-hez, (majd igazolja a gép tulajdonjogát és persze fizessen a szolgáltatásért)

2015. febr. 15. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
konkretan cseréltem benne mechanikat meg hddt es keri a power key-t az eredetivel nem keri de az eredeti hdd nek kaputt a mechanika meg nem olvas es hiaba van ki kapcsolva a biosban a jelszavak konfig valtozas vegett keri nekem sose kerte eredetileg nem egy oldalon lattam h ki kell zarlatolni a chepet amin a bios van mar probaltam hirens boottal is ha nem bootol nem mukodik
2015. febr. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!