Ha be "linkelek" egy képet saját gépről, egy oldalra, pl:gyakori kérd. , Olx, milyen információkhoz férhet hozzá más, és hogyan?

"miért "fujogott" le mindenki hogy igy linkeltem,meg fogyatékos stb ha ezzel nincs ugy komolyabb probléma"
Mármint hol, ki?
"csak be huztam egy üres lapra a böngészön és igy a kép megjelent nagyba ,a kapot "linket " kimásoltam ,,,és bezártam az oldalt,,,,a link pedig itt lett elküldve párbeszédnél"
Ja, értem! Tehát az asztalról egy üres böngészőablakba "húztad be" a képet és így kaptad az
file:///C:/Ueer/jozsi dowlands/jbg 3456
linket?
Akkor az a kép nem jelenik meg az Interneten (ezért moroghattak rád), az csak a gépeden helyileg mutat egy adott helyre, más nem fogja látni.
Ha meg akarod azt a képet osztani valakivel, akkor egy képfeltöltő oldalt kell felkeresned, és ott megnyitni és feltölteni a képet - a kapott linket meg megoszthatod.
Ilyen oldalak például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!