Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha be "linkelek" egy képet...

Ha be "linkelek" egy képet saját gépről, egy oldalra, pl:gyakori kérd. , Olx, milyen információkhoz férhet hozzá más, és hogyan?

Figyelt kérdés
Lehet ellene tenni valamit?
2015. febr. 8. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"miért "fujogott" le mindenki hogy igy linkeltem,meg fogyatékos stb ha ezzel nincs ugy komolyabb probléma"

Mármint hol, ki?

"csak be huztam egy üres lapra a böngészön és igy a kép megjelent nagyba ,a kapot "linket " kimásoltam ,,,és bezártam az oldalt,,,,a link pedig itt lett elküldve párbeszédnél"

Ja, értem! Tehát az asztalról egy üres böngészőablakba "húztad be" a képet és így kaptad az

file:///C:/Ueer/jozsi dowlands/jbg 3456

linket?

Akkor az a kép nem jelenik meg az Interneten (ezért moroghattak rád), az csak a gépeden helyileg mutat egy adott helyre, más nem fogja látni.

Ha meg akarod azt a képet osztani valakivel, akkor egy képfeltöltő oldalt kell felkeresned, és ott megnyitni és feltölteni a képet - a kapott linket meg megoszthatod.

Ilyen oldalak például:

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 8. 15:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó Tehát Pancser voltam és nem látták a képet ezért fúlyogtak,,,,nem pedig azért mert úgy osztottam meg egy képet hogy azzal privát információt adjak ki a magamról vagy a gépemröl!!! Igen igy volt amugy ,,csak sikerült megfejtened a hablatyolásom! :) megnyugodtam ,,köszönöm szépen a válaszaidat! :)
2015. febr. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!