Honnan tudok letölteni jo virusirtot ami nem probaverzios?
ma 19:35!
azért mert a használója, nem megfelően állítbe egy szoftvert, nem a program a hibás!
ezekkel a beállításokkal (Nod-32), 3 év óta, nem szoptam be semmit! (3,5 éve volt utoljára telepítve a Win. XP!)
én a virus buster ajánlom az a legjobb
magyar+tűzfalas+nem gagyi :D:D
Én végigpróbáltam néhány vírusirtót és mindegyiket használtam egy jó pár hónapig-évig (nod32, eset SS, Norton IS, Avast, Kaspersky, ZoneAlarm, Outpost, McAfee) és az elmúlt 6 évben egyszer sem volt vírusom. Ami volt (kb. 2 próbálkozás), azt meg azonnal kiirtotta az aktuális vírusirtó, ami éppen fent volt a gépen. Soha nem volt lassulási problémám, se semmi egyéb más (Mondjuk hozzátartozik, hogy évente újrarakom a gépem). Ezzel csak azt akartam mondani, hogyha az ember nem ész nélkül kattint mindenre, ami a képernyőn elé kerül és vigyáz rá, hogy milyen oldalakra megy fel, mit tölt le stb, akkor gyakorlatilag bármilyen ismertebb víruskergető megteszi.
Sőt mondok jobbat, használtam fél éven át az xp-t úgy hogy se vírusirtó, se tűzfal nem volt rajta (a beépített tűzfalat kivéve, ami kb értékben vetekszik nullával). Aztán felraktam az eset smartot, frissítettem, stb és nem talált semmit, pedig napi 12-13 órát megy a gépem és végig csatlakozva van a internethez. És sokat fórumozok, böngészek, játszok, torrentezek, weboldalakat szerkesztek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!