Honnan tudok letölteni jo virusirtot ami nem probaverzios?
Avast 5, Microsoft Security Essentials, Avira AntiVir.
Google-ben megtalálod.
AVG nem ajánlanám(most már,régen én is ezt használtam),a 9es nagyon rosszra sikerült, feleslegesen terheli a gépen,na meg a command line scanner...
Az Avast-al nekem nincs jó tapasztalatom de embere válogatja(hibás jelzések, nem elég alapos víruskereső)
Személy szerint én a Comodo IS-t ajánlom tűzfal+vírusírtó.
De mint mondtam mindenkinek más vált be.
Ne sajnáld a pénzt, diákoknak és sok intézménynek féláron adja az ESET_NOD az ESET Smart Securityt. Tűzfal, vírus- és kémprogi irtó, megbízható. Megveheted a licenszet 1, 2 vagy 3 évre is. Ki is próbálhatod 30 napig: [link]
Letöltés után be kell állítani a tűzfalát és aztán kikapcsolni a Windows tűzfalat. Másfél éve nincs semmilyen fertőzés a gépemen.
Utolsó válaszolónak:
Ne haragudj hogy ezt mondom de a NOD32 ingyenes verzióját sem ajánlom senkinek,hát hogy még fizetni is érte...
Nem egy olyan eset történt Nod32-vel védett sz.gépen, hogy jött a tulaj mit csináljon mert olyan lassú a gép meg fura dolgokat csinál. Elég volt egy másik vírusírtót felrakni és már jött is a vírusjelentés, és még csaknem is csökkentett módban volt futtatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!