Win7 32 bites op rendszerre AVG vírusírtónk van. Talált valamit, miért nem teszi karanténba? Törölni se engedi.
Törlést azt engedi, engedné.
Azt írja akkor ki : Nem fér be a nagy terjedelme miatt. Nem találtam beállításba, hol tudnám növelni.
Szerintem a frissítés ( 2015 ) óta csinálja ezt.
Régebbi AVG kiadás betette a karanténba, és engedte törölni.
" slicksavingssetup. exe " reklámprogramot talált.
Googleba beírtam, nem adott be semmit magyar nyelven. Itt a gyakorin is keresőbe írtam, semmit nem talált. ( sajna angol nem megy )
" iobit mawlerel " még nem próbáltam törölni. De legutóbb mikor használtam, nem talált fenyegetést.
Mit tehetek? Lassú nagyon is, ráadásul. Ennyire nem szokott lassú lenni..
Köszönök minden építő választ. ( szakira nincs pénzem ).
Újratelepítés?
Windows mappa installer - be a " start menü " keresőn keresztül megtaláltam ezt : 23bbd
Elég ha csak ezt törlöm? Vagy az egész mappa tartalma mehet a lomtár, és végleges törlése?
Egyáltalán ez az " installer mappa egy " lomtár "?
Ezt írta a víruskereső. Sikerült bemásolni ide.
"";"C:\Windows\Installer\23bbd.msi:\Data1.cab:\slicksavingssetup.exe:\$SBF\Coupons64.dll";"Reklámprogram: Toolbar.PL";"Potenciálisan veszélyes elem."
( minél jobban meg akarom oldani, annál inkább belegabalyodok ;). unom hogy lassú, és a férjem is sokat morog, miért ilyen lassú. Xp - nk szerintem gyorsabb volt).
Ha sikerül leszedni az AVG-t (próbáld meg Csökkentett módban, F8 vagy F12), akkor tölts le pl. Avast Internet Securityt (fizetős, de nem drága), vagy Eset Smart Security8-at, ez is csak 30 napig ingyenes. Tűzfalas, jól beállított védelem mellett nem tudnak Javasscriptbe ágyazott trójaiak bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!