Tiszta rendszerre Avastot felrakom, másnap bekapcsolom a gépet és tálca lefagyva fogad. Minek ilyen vacakolós?
Nagy nehezen behozom billentyű kombinációval a feladatkezelőt amibe újraindítom a gépet, ami nehezen akaródzik neki,de aztán csak újraindul..Utána meg mintha semmi se történt volna rendesen,jól megy a rendszer.
Utána jártam a dolgoknak,de megoldást nem igen találtam,csak azt,hogy másoknak is így úgy lefagyasztotta a gépet már..
Ennyire bízzak benne,hogy bármikor kinyomhatom majd a gépet?
Erre fele valakinek ilyesmi tapasztalata van?
Ha előtte kérdeztél volna megmondtam volna, hogy felejtsd el az avastot engem már annyiszor megszívatott, az a törölhetetlen vacak, hogy az hihetetlen.
Túl mélyen épül a rendszer alá, gondolom a BefBootTime vizsgálati módszer az oka.
avira, panda cloud, bitdefender, esetleg ha fizetős kell kaspersky, norton. Ezek jók. JOBBAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!