Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért ad ki néha ilyen fura...

Miért ad ki néha ilyen fura hangot a laptopom?

Figyelt kérdés

Nem régen vettük, tavaly nyáron.

Néha, általában napota párszor kiad egy rövid, 1 másodperces sípoló/fütyülő hangot. Nem tudom mihez hasonlítani. Ritkán fordul viszonylag elő, van, hogy napi párszor, van, hogy egy nap egyáltalán nem.

Filmnézés közben, youtube közben, játék közben, zene közben, tehát szinte bármikor. Teljesen random. Van hűtőpad is, tehát a túlmelegedés sem lehet. Játéknál is nagyon max 65-70 fokig melegszik fel. Kisebb játékoknál meg 55-60 alatt marad. Valami ötlet, hogy ez mi a fene lehet? Ezzel menjek szervizbe? Talán csak én reagálom túl, hisz nem minden 10 percben sípolászik percekig, a szervizben meg lehet semmit sem tudnak vele kezdeni, és csak én izgulom túl a semmit. Nem is tudom, miért foglalkozom vele, de érdekelne, hogy mi ez.

2015. jan. 18. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 2013. októberében vettem a laptopomat, de még soha nem sípolt. Az viszont igaz, hogy zsír új volt, még Windows sem volt rajta.

[link]

2015. jan. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!