Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Elmerjem vinni a suliba a...

Elmerjem vinni a suliba a laptopom?

Figyelt kérdés
Elég jeges és csúszós az út a suliig meg egy darabig buszoznom is kell. Elmerjem vinni?

2015. jan. 5. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Aha. De mi köze ehhez a busznak meg a csúszós útnak? Tervezed, hogy hanyatt vágódsz?
2015. jan. 5. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom az iskolában még a telefon is tilos, nemhogy a laptop.

Egyébként miért akarod elvinni ? Gondolod, hogy majd szünetbe azzal menőzhetsz ,

Az iskolába tanulni jár az ember. Legalábbis az értelmesebbje.

2015. jan. 5. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Középiskola, általános iskola? Minek vinnéd el a laptopod?
2015. jan. 5. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Filmet néznénk az egyik órán és a tanár megkért rá.. Középsuli. Ja igen félek, mert sokat szoktma esni...
2015. jan. 5. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Téged kért meg vagy az osztályt? Csak te jelentkeztél? Ha elesel és összetöröd, ki fizeti meg a kárt? A Tanár úr és az iskola biztosan nem.
2015. jan. 5. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
vazze vigyed el legalább teleszel a király!
2015. jan. 6. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam vinni, de én egyrészt azért mert programozáson, és videotechnikán nincs elég gép az összes diák számára, másrészt az alacsony fogyasztású Intel Atomos PC-ken időbe telik a videó renderelés. A laptopom gyorsabban elvégzi.

Filmet nézni meg nem a suliban szoktam rajta.

2015. jan. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!