Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire fontos a vírusirtó?

Mennyire fontos a vírusirtó?

Figyelt kérdés
Mennyire fontos a vírusirtó a gépen? Most nekem van rajta, de emiatt nem indul el egy játékom, és ha leszedem a vírusirtót, akkor könnyen bekaphat vírust a gépem? hallottam már olyat, hogy teljesen felesleges a gépekre már a vírusirtó.
2015. jan. 1. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

En se hasznalok kereken 7 eve lassan.

Azt,hogy ossze szedsz fut fat csak rajtad mulik.Aki esszel tud netezni annak ilyen problemaja nem lehet.

Mellekesen irom hetente 1x en is lefutatok egy malwarebytest,de ennyi.

2015. jan. 9. 22:17
 12/12 anonim válasza:
Hát ha nagyon félted a gépedet mint pl én akk persze, hogy fontos a vírus irtó. Bár nem tom h te milyen oldalakon jársz de azért hagyd csak ott azt a vírus irtót a helyén! Nem tudhatod legközelebb mikor lesz szükség rá pl. ha jön egy trójai vírus. Úgy gondolom nem szeretnéd ha ,,zombi" legyen a géped! Játsz mással... sztem ennyi a megoldás
2015. jan. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!