Mennyire fontos a vírusirtó?
Figyelt kérdés
Mennyire fontos a vírusirtó a gépen? Most nekem van rajta, de emiatt nem indul el egy játékom, és ha leszedem a vírusirtót, akkor könnyen bekaphat vírust a gépem? hallottam már olyat, hogy teljesen felesleges a gépekre már a vírusirtó.2015. jan. 1. 17:07
11/12 anonim válasza:
En se hasznalok kereken 7 eve lassan.
Azt,hogy ossze szedsz fut fat csak rajtad mulik.Aki esszel tud netezni annak ilyen problemaja nem lehet.
Mellekesen irom hetente 1x en is lefutatok egy malwarebytest,de ennyi.
12/12 anonim válasza:
Hát ha nagyon félted a gépedet mint pl én akk persze, hogy fontos a vírus irtó. Bár nem tom h te milyen oldalakon jársz de azért hagyd csak ott azt a vírus irtót a helyén! Nem tudhatod legközelebb mikor lesz szükség rá pl. ha jön egy trójai vírus. Úgy gondolom nem szeretnéd ha ,,zombi" legyen a géped! Játsz mással... sztem ennyi a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!