A Nod32 8-as próbaverziójában miért nincs "Vírusirtás"-gomb? Oda van írva, hogy "A művelet az ellenőrzés végén választható ki" Lefutott, de hol van az a gomb?
Figyelt kérdés
Hogyan kell csinálni?
Előre is köszönöm.
2014. dec. 26. 18:34
11/24 A kérdező kommentje:
ja,köszönöm!:)
2014. dec. 26. 23:18
12/24 A kérdező kommentje:
*márminthogy ez ilyen:"Jaokés, köszönöm!"akart lenni:)
2014. dec. 26. 23:19
13/24 anonim válasza:
14/24 A kérdező kommentje:
Jé,köszönöm!:)Amúgy miután nagyon akarta a gép, hogy zárjam be a vindoz intézőt, azután feljött egy ablak, jobb alsó sarokban, amin egyesével végig tudtam kattingatni, hogy a vírust azt törölje.
2014. dec. 27. 13:02
15/24 A kérdező kommentje:
Úúúristen!!!!! Ez a hányadék tönkrevágta vírusirtáskor a fájljaimat!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig mindig megnyitotta, most meg azt mondja, sérült,és nem tudja megnyitni!!!!!!! Mit csináljak??? Fontos dolgok voltak, vissza lehet még valahogy hozni? :O
2014. dec. 27. 13:10
16/24 A kérdező kommentje:
Pedig a hivatalos oldalról szedtem le:O:O
2014. dec. 27. 13:11
17/24 A kérdező kommentje:
És nincs előző verzió belőlük!!!!!
2014. dec. 27. 13:11
18/24 anonim válasza:
Kérlek szépen, a vírus vágta haza, egyébként vedd fel velük a kapcsolatot, email-ban és telefonon is lehet.
Milyen licenszkódot használtál? Ha netről szedted le, akkor ne csodálkozz, a 30 napos próbaverziót nem elég letölteni, regisztrálni is kell, email-ben küldik hozzá a TRIAL kódot. Ha enélkül használtad, nem védett semmit.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát én regisztráltam nekik, valahol kért e-mail címet, egyébként van valami licenc kérése v aktiválása ,de az már szerintem a fizetős része a dolognak. Köszönöm am, lehet, hogy ráküldök akkor mégegy vírusirtót a gépre, mert ez már megint talált valamit. Lehet, hogy majd megpróbálok utánanézni bővebben, hogy mi ez, egyébként, amiket kiirtott, azokhoz az volt írva, hát szintén ez, amit most jelzett ki, ez a kéretlen alkalmazásnak nevezett "módosult Win32", meg a többihez valami trójai gen volt odaírva.
2014. dec. 27. 17:54
20/24 A kérdező kommentje:
Sorry, ha valakit megsértettem:S
2014. dec. 28. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!