Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Adatvisszaállítás hogyan?

Adatvisszaállítás hogyan?

Figyelt kérdés

Letöröltem, az egész levelezésemet a Microsoft Office Outlook 2003-as rendszerből. Törölt levelek között sincsen, mit csináljak? Nagyon fontos levelek vannak ott!

Rendszer visszaállítást próbáltam, 2x is de mind a 2x hibát írt ki. Mit csináljak? Van valamilyen program amivel vissza lehet hozni a leveleket? Vagy szinkronizáljam le újra az egészet?

2014. dec. 23. 17:23
 1/1 Gábor_79 ***** válasza:
Hát, ha le tudod szinkronizálni és úgy simán elérhető, akkor nem téma, azt kell csinálni. Ellenkező esetben az adatvisszaállító programmal kicsit körülményesebb. Mert egy Free verziót ismerek, az a Recuva, a másik amit tudok az fizetős és az ncorról szereztem: Get Data Back for NTFS.
2014. dec. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!