Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eset nod32 antivirus! Elfelejt...

Eset nod32 antivirus! Elfelejtett jelszó?

Figyelt kérdés
Telepítve van a laptopomon, mikor megkaptam mindig frissítettem. Aztán kb 1 hónapig internet nélkül használtam a gépet, kiírta bhogy frissítsem, de nem tudtam mert ugye nem volt netem.. Aztán mikor újra volt netem, és kiírta hogy frissítsem, nem sikerült. Azt írja ki, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó, pedig előtte nem is írtam be semmit. És mikor megkaptam a gépet, akkor nem is csináltam ilyen "profilt", hanem magától frissített. Ha újra telepítem műküdni fog?Mit csináljak?

2014. dec. 17. 18:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Le vagy maradva, nincs már Eset Smart Security otthonra, a legújabb az Eset Internet Security10 azonban már nem is törhető, olyan licenszelése van, mint a Microsoftnak. Nem érdemes vele kísérletezni.

[link]

2017. febr. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!