Ezt hogyan tudom bekötni?

Mármint?
Ha jól látom, akkor ez egy HUB, bár először egy programozható switch-nek néztem.
Magyarán mondva ez egy egyszerű internetes elosztó, ami gondolom a nevéből adódóan még mindig szórásos alapon működik. Áram alá helyezed, betugod az eszközöket, amiket internettel akarsz ellátni meg a forrást is (modem és router kombó) és kész.
Bár ezt csak több számítógép esetén ajánlott használni, meg én már inkább egy normális 100-1000 Mbit/s-es switch-et használnék, de mindegy.
Ha meg a kábelezést kérdezed, akkor ha jól tudom, patch kábel.

Ami közvetlenül a modemből jön ki, azt először egy routerbe, vagy egy szerverbe, ami rendelkezik DHCP szerver funkcióval, bár gondolom a routeres megoldás egyszerűbb és költségesebb.
Szóval a modem portját a router WAN portjával összekötöd, majd a router egyik LAN portját összekötöd a HUB egy portjával, ha van a bemenő kábelnek külön port, akkor azzal kötöd össze.
Meg ha a modemed egyszerre router is, akkor csak simán összekötöd a HUB-al, persze csak akkor.

Az a baj tudod, hogy látok rajta egy különálló portot, amit először Console portnak néztem, de nem látom mivan rá írva.
Egyébként próba szerencse, baj nem történik, ha rossz portba dugod(elméletileg), maximum nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!