Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy új billentyűzetet...

Vettem egy új billentyűzetet de nem tudom bekötni. Miért?

Figyelt kérdés
Egy multimedia keyboard a VCOM-tól. USB-vel akarom bekötni asztali számítógéphez. Lehet ugy-e? 17/L
2014. okt. 27. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Most mi a problémád pontosan?!
2014. okt. 27. 14:36
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Miért ne lehetne? Csak akad szabad USB port a gépen, nem?

Vagy mi a probléma?

2014. okt. 27. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
USB foglalat minden gépen van. Csak dugd be az egyik helyre. Arra figyelj, hogy az usb foglalat alján van egy műanyag, így csak egyféleképpen dugható be, ha fordítva próbálod, úgy nem fog menni.
2014. okt. 27. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ.

A legtöbb új billentyűzetnek USB csatlakozója van.

De még vannak olyanok, amiknek úgy nevezett PS/2-es van (lila színű és kerek). Ilyen csatlakozó is van általában a gépeken.

Régebbre ne menjünk szeritnem vissza.

Tehát a lényeg: bontsd ki és ha USB csatlakozója van, akkor nyugodtan mehet egy tetszőleges, működőképes USB portba.

(Ha lila és kerek csatlakozója van, akkor egy olyan csatlakozót keress a számítógépeden.)

2014. okt. 27. 14:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Bedugtam az USB-be de akkor sem megy... Mikor indítom a gépet kigyúl a zöld lámpa de utána elalszik és miután elindult a gép mégsem megy
2014. okt. 27. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Kaptál hozzá bármilyen telepítő lemezt? (egyébként dugd addig vissza a régit, menj el ide és keresd meg a te termékedet: [link]

Lehet csak egy drivert kell hozzá elszedni.

2014. okt. 27. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké minden rendben. Kikapcsoltam és mikor újraindítottam a gépet minden rendben volt és megy a billentyzűzet :D Hurrá! Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
2014. okt. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!