Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tényleg lehet még menteni?

Tényleg lehet még menteni?

Figyelt kérdés
Nem indul a Windows, mert nem figyeltem és nem maradt helye elindulni. Megpróbáljuk javítani, de valószínűleg újratelepítés lesz. Ha volt C és D meghajtóm, az azt jelenti, hogy particionált volt? Azt mondták, hogy ha igen, mindegy, hogy fizikailag is külön van-e a két meghajtó, akkor a D meghajtón lévő adataim nem vesznek el, ha a C meghajtóra telepítjük a rendszert. Sok minden megvan felhőben, de valami nincs. Örülnék, ha lenne remény, hogy nem vesztem el őket. Persze, nem fogok kétségbeesni sem, de azért ez jó lenne, nyilván.
2014. dec. 12. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem veszik el, csak egy partíció, amelyiken a rendszer volt. A másikhoz az újratelepítés után ugyanúgy hozzáférsz. De am live linux lemezről bebootolva lementheted a c meghajtón lévő adataid is.
2014. dec. 12. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Tegyél be egy Linux telepítő cd-t. Bootolj be róla, válassz nyelvet, majd menj az "Ubuntu kipróbálása telepítés nélkül"-re. (nem tudom, lehet máshogy van már az újabb verzióban, de a 10.04-esben még így volt) És voilá! Az összes adatod megvan!

Honnan töltsd le az Ubuntut?

[link]

Itt leírják, hogyan írd ki CD-re.

2014. dec. 12. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, hogy amikor kiad egy ilyen érdekes logót a képernyő alsó részén, akkor meg kell nyomni egy gombot
2014. dec. 12. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Partíció: Ha egy merevlemez van felosztva két vagy több részre. Ilyenkor meg tudod tartani a többi partíciót, csak nagyon figyelj oda hogy mit csinálsz! Ha több merevlemezed is van, akkor max. lehúzod a csatlakozóját (KIKAPCSOLT GÉPEN!), így nem fog bezavarni telepítés közben.

De beteheted a TE vinyódat is egy másik gépbe (DE nem erről indítva!), és másolhatsz/törölhetsz a C: meghajtódról annyit hogy elinduljon a rendszer.

2014. dec. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!