Tényleg lehet még menteni?
Figyelt kérdés
Nem indul a Windows, mert nem figyeltem és nem maradt helye elindulni. Megpróbáljuk javítani, de valószínűleg újratelepítés lesz. Ha volt C és D meghajtóm, az azt jelenti, hogy particionált volt? Azt mondták, hogy ha igen, mindegy, hogy fizikailag is külön van-e a két meghajtó, akkor a D meghajtón lévő adataim nem vesznek el, ha a C meghajtóra telepítjük a rendszert. Sok minden megvan felhőben, de valami nincs. Örülnék, ha lenne remény, hogy nem vesztem el őket. Persze, nem fogok kétségbeesni sem, de azért ez jó lenne, nyilván.2014. dec. 12. 18:14
1/4 anonim 

válasza:

Nem veszik el, csak egy partíció, amelyiken a rendszer volt. A másikhoz az újratelepítés után ugyanúgy hozzáférsz. De am live linux lemezről bebootolva lementheted a c meghajtón lévő adataid is.
2/4 anonim 

válasza:

Tegyél be egy Linux telepítő cd-t. Bootolj be róla, válassz nyelvet, majd menj az "Ubuntu kipróbálása telepítés nélkül"-re. (nem tudom, lehet máshogy van már az újabb verzióban, de a 10.04-esben még így volt) És voilá! Az összes adatod megvan!
Honnan töltsd le az Ubuntut?
Itt leírják, hogyan írd ki CD-re.
3/4 anonim 

válasza:

Elfelejtettem, hogy amikor kiad egy ilyen érdekes logót a képernyő alsó részén, akkor meg kell nyomni egy gombot
4/4 anonim 

válasza:

Partíció: Ha egy merevlemez van felosztva két vagy több részre. Ilyenkor meg tudod tartani a többi partíciót, csak nagyon figyelj oda hogy mit csinálsz! Ha több merevlemezed is van, akkor max. lehúzod a csatlakozóját (KIKAPCSOLT GÉPEN!), így nem fog bezavarni telepítés közben.
De beteheted a TE vinyódat is egy másik gépbe (DE nem erről indítva!), és másolhatsz/törölhetsz a C: meghajtódról annyit hogy elinduljon a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!