Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kigyulladhat a gép?

Kigyulladhat a gép?

Figyelt kérdés
Vettem egy uj procit (amd athlon 64 x2 6000+)hutövel egyutt gyárival,és terhelés közben 90fokos is volt,visszatettem a régi procit (amd sempron 3400+ 1,8ghz)az uj hutövel és 100%os terhelés alatt 46fokos volt ....azota parázok hogy valami történik a géppel..vagy kigyullad...lehetséges??

2014. dec. 9. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lekapcsolja magát, ha túl meleg...

Laptop is 80-90 fokos játék közben.

2014. dec. 9. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát kigyuladni azért nem fog, de tönkre mehet a procceszor. Biztos, hogy rendesen ráraktad azt a hütőt? Nem szabadna annak 90c felmennie, max ha nem kapcsolt be a hütés. Tesztelni kellene dolgot, és vagy egy alaplaphoz kapott célprogrammal vagy a biosban ha lehet, kapcsold be a védelmet, hogy ha elér pl 70c akkor kapcsoljon ki a gép, vagy figyelmeztessen.
2014. dec. 9. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet hülye kérdés de tettél rá új pasztát?
2014. dec. 9. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem,nemtettem,de gyári hűtő van rajta szóval kéne hűtennie rendessen.A paszta max 5fokot vesz le.
2014. dec. 9. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A paszta max 5fokot vesz le.

ez nagyon buta mondat volt.. egy normális paszta simán levesz 20 fokot is :D ismerősömnek a gépe amíg nem pasztázta le a procit(core2duo) addig volt képes menni paszta nélkül hogy megnézze a biosban hogy hány fokos a gép vagy már addigra leállt túlmelegedés miatt

2014. dec. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!