Üdv mindenkinek! Megnyitok egy letöltött . Exe fájlt és kiírja: "Nem Win32 alkalmazás. " Na tudom hogy ez egy vírus. Valaki nem tudna segíteni?
Megjavult! Akinek esetleg ez a problémája (vagy esetleg még egy 10-20 trójai van a gépén mint nekem :'D) annak elmondom mit kell csinálnia hogy eltávolítsa mindet!
Először is: Benyomjuk a gépen a Reset gombot. Aztán amikor betölt akkor kiírja hogy Windows hiba utáni helyreállítás. Na itt most felkínál 4 lehetőséget hogy milyen módban akarjuk a Windowsot indítani. Ezek lesznek: Csökkentett mód, Csökkentett mód hálózattal, Csökkentett mód parancssorral. Na itt a Csökkentett mod hálózattal-t kell kiválasztani. Ha betöltött a gép akkor látni fogod hogy kicsit máshogy néz ki a kép de attól még lehet kezelni. Na megnyitod a böngésződ és beírod hogy Combofix. Rámész az elsőre és letöltöd. Megnyitod az alkalmazást felinstallálod és aztán letörli :DDD Ennyi az egész. Egyébként amikor megnyitod a Combofix.exe fájlt akkor nem azt fogja kiírni hogy "Nem Win32 alkalmazás." mert csökkentett módban a vírus nem fut :DDD. Remélem segíthettem! Ha valami gond van vegyél fel Skypen. Nevem: humihun1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!