119 vírus 2 nap alatt. Hogy van ez?
Egy hete nem kapcsoltuk be a gépet és 2 napja kapcsoltuk azóta be elsőnek.
Gondoltam hogy levírusírtózom a gépet(Avira Antivir)mert már kezdett lassulni és a vírus írtó is jelzett hogy vírus van a gépen.KB. az 51.százaléknál jár amikor a vírusok száma növekedett és meg sem ált 86-ig.
Eléggé megilyedtem hogy hogyan lehet ez ezért letöltöttem a Spy Bot antivirus és az még további 53 vírust talált.
Az internet szolgáltató szolt hogy betörtek a rendszerükbe és ezért vírust küldözgetnek.Lehet ezért volt ilyen vírusos??
Egyáltalán milyen oldalakon van vírus?
(Ja nagytöbbsége trójai vírus volt)
Trójait csak 1-et kell bekapni, hogy jöjjön a többi. Épp ezért trójai a neve, hogy megnyissa az utat a többiek előtt.
Ha a vírusok a "temporary internet files"-ban, a spybot szerint a többinek meg "tracking cookie" volt a típusa, akkor nincs túl nagy baj.
86+53 egyébként 139 :)
Ne nod 32 -t hanem az AVG-t nagyonjó mindent megfog
nagyonjó meg betelepül a gépbe nyomsz valaminek egy jobb egeret és bejön hogy lehet szkennelni a fájlt tölsd le.
Én az !avast vírusirtó használatát ajánlom neked,az XP-s korszakomban nálam szépen, biztosan működött.
Esetleg ajánlom Neked is az Ubuntu opredszert és nem kell vírusokkal vesződnöd kétnaponta.
Nekem évek óta Avira-m van és még egyetlen egy vírust sem kaptam. Azonnal jelzi a fertőzött oldalt.
Persze érthetően nem rendszergazdai jogokkal netezem.
Valamint csak a Sandboxie indíthat minden böngészőt. (Firefox, Opera)
Kaspersky-t vagy norton-t töltsd le!!
Azok a legmegbízhatóbbak!
Íme a bizonyíték: [link]
a 10 oldalon van a érdekes rész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!