Mi lehet ez? Már egy hete bekapcsolásnál kb. fél óra alatt áll fel a rendszer. Az egyik svchost. Exe és a wuauclt. Exe felmegy 150 000 K fölé :O ma már 300ezer fölé ment a wuauclt. Ez milyen vírus vagy mi ez?
Start - Futtatás - „msconfig” - OK. Nézd meg az automatikusan induló programokat, és tiltsd le, amelyikre nincsen szükséged.
Telepítsd fel a CCLEANER programot: [link]
... és futtasd le.
wuauclt.exe = Windows Automatikus Update Client
Ha nem akarsz frissítéseket le is tilthatod.
Ha akarsz,akkor beállíthatod úgy,hogy ne telepítse automatikusan.
Ezek alapvető Windows-folyamatok (ugye frissítés a wuauclt.exe, a másik is alap: hálózat, progik indítása, stb., ha jól tudom).
De ekkora memóriahasználat nem normális.
Malwarebytes' Anti-Malware, Spyware Terminator, ESET online scan fussanak.
Nem tudom, eredeti vírusirtót használtál-e, de ha véletlen nem, akkor a jövőben azt tedd.
Ha pedig ESET termék, azt be kell állítani, a honlapjukon írnak róla.
Utolsó voltam: azt utólag olvastam, milyen vírusirtód van... Tehát a válaszom az a része tárgytalan.
Ha öt éve használod, amennyiben először hagy cserben, talán hagyd fent... Bár te tudod, ezek után megbízol-e benne. Ha nem, akkor eredeti Windows-ra: Microsoft Security Essentials
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!